Turneul international IBERCUP – iulie 2018

Campionatul mondial al cluburilor Estoril, Portugalia- iulie 2018
09/12/2017

 

După vizita de anul trecut din Octombrie la Valencia unde micuții jucători au avut ocazia să cunoască originile clubului Valencia, anul acesta îi provocăm pe copiii grupei 2009 la o mare și importantă competiție internațională, turneul IBERCUP.

Am reușit să formăm o echipă unită și să îi pregătim dupa cele mai înalte standarde.

Este timpul ca cei mici să trăiască experiența unui turneu internațional unde vor întâlni echipe din tări diferite cu tehnici de joc proprii și să pună în practică cunoștințele dobândite în cadrul antrenamentelor pe care le desfășurăm la Academia Valencia.

Această experiență îi va ajuta să cunoască standardele unei competiții internaționale și să îmbunătățească procesul de cunoaștere, de la tehnici de joc, strategii și abilități proprii.

Interacțiunea cu alți copii de vârstă similară dar care provin din culturi diferite este un pas important în evoluția lor ca jucători, un pas esențial pentru un tânăr aspirat la o carieră fotbalistică.

Turneul IBERCUP este unul dintre cele mai mari și importante turnee internaționale de fotbal pentru copii ce se desfășoară în Europa, Asia şi Statele Unite. În fiecare an aproximativ 350 de echipe din 50 de tări participă la acest turneu. Cluburi de fotbal consecrate la nivel mondial precum: Benfica Lisabona (Portugalia),  FC Porto (Portugalia), Sporting Lisabona (Portugalia), Sevilla (Spania), Valencia (Spania), Ferencvaros (Ungaria), Liverpool (Anglia), Paris St. Germain (Franţa) şi Vasco de Gama (Brazilia) participă anual la această competiţie fantastică cu juniorii pe care îi pregătesc, viitori campioni mondiali.

IBERCUP reprezintă, de asemenea, o buna ocazie pentru copii de a vizita și de a cunoaşte oameni şi tradiții, de a observa cultura locală dar și de a se distra, bucurându-se de timp liber împreună.

Ne dorim să oferim tinerilor jucători experiențe fotbalistice cat mai diverse dar și șansa de a vizita locuri frumoase. Și nu ne vom opri aici deoarce acesta este doar începutul. Ne dorim să descoperim și alți copii talentați, pasionați de fotbal și împreună să parcurgem etapele dezvoltării și desăvârșirii lor profesionale respectând mereu principiul Valencia Academy:

Educăm oameni, formăm fotbaliști.