Despre Noi

Valencia Academy urmărește dezvoltarea nivelului juvenil al fotbalului din România.

Am conceput acest proiect în colaborare cu Valencia CF, un important nume în fotbalul European, cu dorința de a descoperi și promova reale talente în rândul copiilor din România și de a urca țara noastră în fruntea clasamentului țărilor care lansează jucători de elita în fotbalul mondial.

Urmărind acest scop, am adus un prestigios antrenor si coordonator, în persoana domnului Rubén Rodriguez, un antrenor cu licenta UEFA PRO si video analist, cu rezultate deosebite și merite recunoscute la nivel mondial, printre care amintim:

  • A activat la Valencia CF ca antrenor Juniori B cu rezultate remarcabile
  • Campion național Juniori C România in sezonul 2016-2017
  • Video analist la naționala Bulgariei sub comanda lui Lubov Penev
  • Antrenor Juniori China.

Team Manager va fi domnul Valentin Adam, fost coordonator Juniori CS Dinamo București si Regal Sport academia Atletico Madrid România, campion Juniori D in anul 2016-2017.

 

De ce am ales România?

 

Pentru că aici sunt multe talente care din păcate nu au avut o șansă bună de a fi descoperite. Ne propunem să oferim această șansă prin găsirea si promovarea acestor talente în mod organizat si profesionist.

Echipa este formată din antrenori profesioniști cu CV-uri remarcabile

SPONSORI

Mulțumim sponsorului nostru Cartierul Solar, primul ansamblu rezidential cu energie verde din România, pentru implicare și susținere !
cartierul_solar_logo_mic